Publisher is EE6 compatible, but it does not support the Fluid field. Please do not contact asking when support will be available.

If you purchased an add-on from expressionengine.com, be sure to visit boldminded.com/claim to add the license to your account here on boldminded.com.

Open

    Date Replies Status
#2435 Grid field data is being deleted/emptied out when running an import to update one field 5 With Customer
#2437 Entry created but no grid data added 5 With Customer
#2436 Parent/children categories for DataGrab import 3 With Customer
#2434 No categories found when trying to edit entry after adding advanced categories fieldtype 1 With Customer

Backlog

    Date Replies Status
#2152 Can’t clear cache drivers that aren’t enabled 1 Backlog
#2004 syncing of an entries’s language versions 8 Backlog
#1633 Clicking back button while in preview produces an iframe effect 1 Backlog
#2319 Relationship display_field error if no/any channels are selected 0 Backlog
#2138 Live Preview on not Open entries does not display blocks 0 Backlog
#1935 Error when saving entry with required field in Bloqs 0 Backlog

Feature Requests

    Date Replies Status
#2438 FEATURE REQUEST: Bloqs Export and Import 0 Open
#2356 Adding a Clear tag for Speedy cached items 0 Open

Resolved

    Date Replies Status
#464 CP Diffs not showing up 18 Resolved
#473 Add-on Version when Download from your Site 1 Resolved
#467 Blueprint Layout Refresh 5 Resolved
#437 CP requests become insanely slow (minutes) with Publisher installed. 20 Resolved
#468 Wyvern Video Plugin 3 Resolved
#465 Editors should not be able to see/click “Save as: Published” button 5 Resolved
#462 Template Carousel shows all templates regardless of Blueprints page configuration 5 Resolved
#463 CP draft preview loads with lang segment, even though I have the “Add URL prefix” setting set to “No 4 Resolved
#450 Publisher and safecracker 14 Resolved
#459 Re-publishing published version deletes draft entry from publisher_approvals table 5 Resolved
#461 EE2.6 Dev log warnings after upgrade to W1.5.9 2 Resolved
#445 Classes added in source view stripped on save 6 Resolved
#451 Templates in Wyvern - Not Working? 9 Resolved
#458 Dashes/Hyphens Replaced by Underscores 4 Resolved
#453 Need Help w/ Settings 2 Resolved
#457 Dev log error in 2.6 Deprecated function remove_double_slashes() called in system/expressionengine/t 2 Resolved
#454 Password reset redirect not working 2 Resolved
#452 Can’t Update Wyvern Config - “Disallowed key characters” 1 Resolved
#449 Uninstall Bug: DBForge Class Not Loaded 3 Resolved
#430 Cannot add selected/uploaded image from image menu 20 Resolved
#448 Can’t Include Images In EE 2.6 3 Resolved
#447 EE 2.6, Assets 2.1.2 DB error 14 Resolved
#446 Broken in EE 2.6 2 Resolved
#429 Diff Drivers? 9 Resolved
#443 CSM drastically slows down my site - can barely access it. 12 Resolved