Publisher is EE6 compatible, but it does not support the Fluid field.

If you purchased an add-on from expressionengine.com, be sure to visit boldminded.com/claim to add the license to your account here on boldminded.com.

Ticket: Tags not clearing under Cache Clearing Rules, but do when cleared under Overview: Clear Tags

Status Resolved
Add-on / Version Speedy 1.3.1
Severity
EE Version 6.0.6

Gregory Maher

Aug 05, 2021

Hi Brian,
We’re having an issue where our tags are not clearing when editing entries based on our Cache Clearing Rules (news, for example). But, when we manually clear the tag using Overview: Clear Tags they clear correctly.

We’ve tried quite a few approaches in the News Channel Settings under Cache Clearing Rules. All looks correct, but doesn’t work.

Any ideas?

Thanks in advance!

Greg

#1

BoldMinded (Brian)

Aug 05, 2021

Comment has been marked private.

#2

Gregory Maher

Aug 06, 2021

Hi Brian,
Thanks for the quick response. Here are some additional details.

We are using static caching.

We have a News channel in the site. On the listing page for News entries we have the following at the top of our template…

{layout="_includes/_wrapper"}
{exp:speedy:static tags="news"}
...remaining template here…

In our Speedy control panel Cache Clearing Rules:
News:
• Refresh Items: Yes
• Clear Tags: 1 - news
• Clear Items: 2 - “static/”, “static/about-us/news” (we’ve tried quite a few things in here.

Again, when choosing Overview > Clear Tags > Choose Tags and clearing the “news” tag, the cache clears correctly. So I think it knows the tag is there and is working. It’s just the auto-clearing based on adding/editing/deleting an Entry is not.

Again, any insight would be helpful!

Thanks as always!

Greg

 

#3

BoldMinded (Brian)

Aug 06, 2021

What is your speedy_break_async setting set to?

#4

Gregory Maher

Aug 06, 2021

I don’t believe we have speedy_break_async set, so I’m thinking it’s defaulting to “yes”?

Thanks!

#5

BoldMinded (Brian)

Aug 06, 2021

Add it to your config and set it to no.

$config[‘speedy_break_async’] = ‘no’;

See what happens.

#6

Gregory Maher

Aug 12, 2021

Hi Brian,
Unfortunately that didn’t fix things. It introduced an error when saving an Entry.

See here:

Anything else we might be able to take a look at?

Thanks in advance!

Greg

#7

BoldMinded (Brian)

Aug 12, 2021

Can you share everything about your Speedy settings? I’m a bit in the dark. What drivers are you using for example?

#8

Gregory Maher

Aug 12, 2021

Hi Brian,
I put login credentials into the ticket. Is that helpful?

Thanks!

Greg

#9

BoldMinded (Brian)

Aug 12, 2021

There doesn’t appear to be a value in the password field

#10

BoldMinded (Brian)

Aug 12, 2021

Comment has been marked private.

#11

BoldMinded (Brian)

Sep 01, 2021

Greg, I assumed the build I sent fixed the issue?

#12

Gregory Maher

Sep 01, 2021

Hi Brian,
Sorry for the late reply here. The last build you shared did correct the issue. All is working as expected now. Thanks for the help, and the great Add-on that is Speedy!

Greg

Login to reply