Publisher is EE6 compatible, but it does not support the Fluid field. Please do not contact asking when support will be available.

If you purchased an add-on from expressionengine.com, be sure to visit boldminded.com/claim to add the license to your account here on boldminded.com.

Open

    Date Replies Status
#2358 Site broken after update from EE 5.4.3 to 6.2.2 14 Open
#2357 {exp:speedy:static} regenerating every single time page is loaded if “url_override” or “url_prefix” parameters used. 1 Open

Backlog

    Date Replies Status
#2152 Can’t clear cache drivers that aren’t enabled 1 Backlog
#2004 syncing of an entries’s language versions 8 Backlog
#1633 Clicking back button while in preview produces an iframe effect 1 Backlog
#2319 Relationship display_field error if no/any channels are selected 0 Backlog
#2138 Live Preview on not Open entries does not display blocks 0 Backlog
#1935 Error when saving entry with required field in Bloqs 0 Backlog

Feature Requests

    Date Replies Status
#2356 Adding a Clear tag for Speedy cached items 0 Open

Resolved

    Date Replies Status
#169 Unable to load the following extension file 3 Resolved
#181 ACT ID’s 2 Resolved
#150 Conflicts with ZOO visitor 4 Resolved
#159 Can’t get blueprints to work…? 3 Resolved
#155 Can’t Load Template Layouts 4 Resolved
#163 Can’t save publish layout 4 Resolved
#167 ReferenceError: carousel is not defined 4 Resolved
#144 Unable to save publish layouts 7 Resolved
#176 Several Blueprints Bugs 1 Resolved
#172 PHP Error when saving Pages 3 Resolved
#174 Disabled check boxes and layouts not showing 3 Resolved
#175 {host} Help 5 Resolved
#153 Re Structure URL issue when loading layout 14 Resolved
#173 Bypass message on success shouldn’t require that destination != referrer 1 Resolved
#171 File fields adding null files on publish layout load 1 Resolved
#170 Possible to add EE Snippet in Wyvern field on publish page 2 Resolved
#166 Link to template list empty 2 Resolved
#165 Couple of Errors on Field Type Settings page 3 Resolved
#164 Error message on fieldtype page 1 Resolved
#162 Carousel Issue 6 Resolved
#114 Automatic redirects not working 10 Resolved
#161 Blueprints and Multiple site creation 1 Resolved
#160 Setting Default Properties? 1 Resolved
#158 CSM 2.4 not working on EE 2.5.2 1 Resolved
#156 Success Message (Email) being seen as an Error Message? 4 Resolved